Om Devito ( solo - duo - trio - kvartet )

Devito spillede det første job som duo på Mou Hotel i vinteren 1992. Dengang bestod Devito af to ambitiøse spillemænd fra Ålborg, nemlig Jann Guldhammer og Jesper Mølbach Stiernehaugh-Krogh Robertsøn. Jesper fik ideen til navnet De'ViTo, som en frisk omskrivning af "det er os to", eller på jysk "De' wos tow". Det er med tiden blevet til Devito (både som duo, trio og kvartet).

Det faste hold i Devito er Kapelmester Jann Guldhammer, Jacob Nørholm, Kim Karmark og vores fantastiske sangerinde Luise Hviid. Det kan dog forekomme, at der er en andre på holdet, fordi de dygtige musikere også spiller i andre sammenhænge. Du vil også kunne møde Søren Østergaard Skjelmose eller Claus Winther som afløser på trommer, eller Kim Dupont, Per Holler samt Ruben Junge som afløser på keyboards.

Devito har gennem de seneste 30 år spillet lige fra Gedser til Skagen. Vi er dybt seriøse og professionelle musikere, som kan bevæge os inden for mange genre. Det vigtigste for os er, at kunden er tilfreds og at dansegulvet er fyldt, uanset om det er til rock, disco eller dansktop. Vores fokus og mission er, at kunden genbestiller os, og det oplever vi heldigvis ofte.

Devito i bedste opstilling

Vi er stolte og glade over at Luise er en del af holdet. Hun har spillet og sunget i en lang række bands, og hendes repertoire spænder bredt. Især blues og soul ligger hendes hjerte nær, men hun mestre også de fede pop sange til UG.
Luise Hviid
Sangerinde Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aut possimus, voluptatum vero earum amet ea enim, placeat magni, maiores sequi asperiores necessitatibus? Provident corporis praesentium explicabo accusantium tempore ex et.
Kim Karmark
Keyboards og sang En virkelig kapasitet i orkestret. Super professionel musiker i mange sammenhænge. Hvem husker ikke Telstar, som hærgede Danmark i 80'erne. Kim Karmark turnerede i mange år sammen med Tina Siel, i både ind og udland. Han har tilført Devito et lækkert funcky repertoier, han spiller både keys samt håndbas og synger fantastisk.
Jann Guldhammer
Guitar og sang Jann Guldhammer var i slutningen af 70'erne aktiv musiker i Wild Mountain. Sangen har altid været det primære instrument, men guitaren har altid fulgt med. Efter mange år i kendte dansebands, dannede han i 1995 Devito. Selv om han stadig spiller i andre sammenhænge, er det Devito der er hjørnestenen i hans musikalske virke. En erfaren musiker, der kan sit kram.
Jacob Nørholm
Trommer og Sang Jacob startede med at spille trommer allerede som 7 årig. Han spillede efterfølgende i Hadsund skoleorkester i 8 år, inden han som 20 årig rigtigt begyndte som musiker i forskellige bands omkring Hadsund. Det har givet mange gode venskaber, bekendtskaber og gode stunder på landets spillesteder.

Jacob spiller på bl.a Sonor Sonic Plus II (8” - 10” - 12” -14” 20”), og Taye Pro X ( 10” -12” - 14” - 16” - 22” , dertil Zildjian K bækkener.