Sådan møder du Devito på job

Alle videoer på denne side er optaget live on stage. Der er ikke efterredigeret i lyden, det er stereo out fra mikseren, præcis som publikum hørte musikken. Det du ser og hører, er præcis det du får, når du bestiller Devito til festen.

Præsentationsvideo

Devito har et bagkatalog på næsten 1.000 numre. Derfor er det muligt for os at ramme en meget bred musiksmag blandt publikum. Selvfølgelig har vi vore ynglingsnumre, og nogle af dem har vi samlet i denne korte præsentationsvideo.

Hvis du har tid til at høre et hele nummer, så kan du scrolle lidt ned på siden, hvor du finder nogle af sangene i sin fulde længde.

Er der nogen i himlen

Alle kender denne sang af "Danser med drenge". En ikonisk tekst, som både kan bruges til begravelser og til fest. Devito spiller den til fest, hvor Luise synger den så flot. Det er en skøn sang at spille, fordi der er så meget inderlighed og energi på samme tid. Vi spiller den 100% live med knald på - også til din fest.

Stumblin in

En go gammel traver fra Suzi Quatro og Chris Norman. Det er en duet som virkelig rykker folk på gulvet. Både fordi den har et fedt groove, men også fordi det er en af de sange som man bare kan huske fra første strofe. Vi elsker at spille den sang, og glæder os over, at se publikum synge med.

Alt er live og uden nogen for for backtrack. Der er et par småfejl, men det er jo også levende mennesker der spiller :-)

Se om vi er ledige til din fest

Vælg dato herunder, og se straks om vi kan spille til det arrangement du mangler musik til.

Billeder fra spillejobs


Sagt om Devito

"Jeres repertoire er bare helt perfekt alle hørte noget de kunne lide!"
"Vidunderligt middagsmusik, hvor især jeres Rugsted og Kreütsfeldt sange gør én glad i låget ...og vi kunne tale sammen!"
"Keyboardspilleren synger Stevie Wonder numre så det lyder som mesteren selv"
"I er et genialt orkester, som gør en kæmpe forskel - Hold da op !"
"Hej Jann og DE TO
Tusind tak skal i have for at i var med til at gøre vores fest til en kanon dag/aften alle har bare været så positiv over jeres musik/optræden. At der bare var gang i den hele aftenen.

TAK "
"Hold da kæft, hvor I bare synger godt - sikke nogle stemmer!"