Sådan møder du Devito på job

Alle videoer på denne side er optaget live on stage. Der er ikke efterredigeret i lyden, det er stereo out fra mikseren, præcis som publikum hørte musikken. Det du ser og hører, er præcis det du får, når du bestiller Devito til festen.

Præsentationsvideo

Devito har et bagkatalog på næsten 1.000 numre. Derfor er det muligt for os at ramme en meget bred musiksmag blandt publikum. Selvfølgelig har vi vore ynglingsnumre, og nogle af dem har vi samlet i denne korte præsentationsvideo.

Hvis du har tid til at høre et hele nummer, så kan du scrolle lidt ned på siden, hvor du finder nogle af sangene i sin fulde længde.

Love is in the air

John Paul Young har skrevet denne skønne sang, som altid gør lykke på et dansegulv. Sangen blev lavet som et disconummer i 1978, og den holder 100% den dag i dag. Kim Karmark synger leadvokal i dette nummer, og formår på alle måder, at gøre sangen til sin egen. Vi har beholdt energien fra det oprindelige disco-udtryk.

Er der nogen i himlen

Alle kender denne sang af "Danser med drenge". En ikonisk tekst, som både kan bruges til begravelser og til fest. Devito spiller den til fest, hvor Luise synger den så flot. Det er en skøn sang at spille, fordi der er så meget inderlighed og energi på samme tid. Vi spiller den 100% live med knald på - også til din fest.
Se om vi er ledige til din fest
Vælg dato herunder, og se straks om vi kan spille til det arrangement du mangler musik til.

Billeder fra spillejobs


Sagt om Devito

"Keyboardspilleren synger Stevie Wonder numre så det lyder som mesteren selv"
"Tak fordi I kunne spille til vores bryllup. Devito gjorde det fantastisk - indet mindre!"
"Jeg har hørt rigtig mange gode bands, men meget få bands synger så godt som jer"
"Hold da kæft, hvor I bare synger godt - sikke nogle stemmer!"
"Hej Jann og DE TO
Tusind tak skal i have for at i var med til at gøre vores fest til en kanon dag/aften alle har bare været så positiv over jeres musik/optræden. At der bare var gang i den hele aftenen.

TAK "
"Man mærker virkelig, at I er rutinerede musikere. I lever 110% op til jeres slogan."