Sådan møder du Devito på job

Alle videoer på denne side er optaget live on stage. Der er ikke efterredigeret i lyden, det er stereo out fra mikseren, præcis som publikum hørte musikken. Det du ser og hører, er præcis det du får, når du bestiller Devito til festen.

Præsentationsvideo

Devito har et bagkatalog på næsten 1.000 numre. Derfor er det muligt for os at ramme en meget bred musiksmag blandt publikum. Selvfølgelig har vi vore ynglingsnumre, og nogle af dem har vi samlet i denne korte præsentationsvideo.

Hvis du har tid til at høre et hele nummer, så kan du scrolle lidt ned på siden, hvor du finder nogle af sangene i sin fulde længde.

Love is in the air

John Paul Young har skrevet denne skønne sang, som altid gør lykke på et dansegulv. Sangen blev lavet som et disconummer i 1978, og den holder 100% den dag i dag. Kim Karmark synger leadvokal i dette nummer, og formår på alle måder, at gøre sangen til sin egen. Vi har beholdt energien fra det oprindelige disco-udtryk.

Stumblin in

En go gammel traver fra Suzi Quatro og Chris Norman. Det er en duet som virkelig rykker folk på gulvet. Både fordi den har et fedt groove, men også fordi det er en af de sange som man bare kan huske fra første strofe. Vi elsker at spille den sang, og glæder os over, at se publikum synge med.

Alt er live og uden nogen for for backtrack. Der er et par småfejl, men det er jo også levende mennesker der spiller :-)

Se om vi er ledige til din fest

Vælg dato herunder, og se straks om vi kan spille til det arrangement du mangler musik til.

Billeder fra spillejobs


Sagt om Devito

"Vi holder altid julefrokost på Breum Landevejs Kro - på grund af musikken og maden i samme rækkefølge - tak skønne Devito"
"Vidunderligt middagsmusik, hvor især jeres Rugsted og Kreütsfeldt sange gør én glad i låget ...og vi kunne tale sammen!"
"Jeg har hørt rigtig mange gode bands, men meget få bands synger så godt som jer"
"Hold da kæft, hvor I bare synger godt - sikke nogle stemmer!"
"Hej Jann og DE TO
Tusind tak skal i have for at i var med til at gøre vores fest til en kanon dag/aften alle har bare været så positiv over jeres musik/optræden. At der bare var gang i den hele aftenen.

TAK "
"Tak fordi I kunne spille til vores bryllup. Devito gjorde det fantastisk - indet mindre!"