Musikalitet ud over det sædvanlige....

Devito leverer en fed lyd, både som kvartet, trio og duo. Orkestret er sammensat af topprofessionelle og rutinerede musikere, der kan sit håndværk. Instrumenterne er trommer, keyboard, guitar og vokaler med hjerte og sjæl. Devito kan bookes som kvartet, trio eller duo.

Til byfest, firmafest eller halbal, sørger vi for gang i den. Her hænger de unge ikke i baren, men giver den gas på dansegulvet, og der er selvfølgelig også musik til det danseglade modne publikum.

Til din privatfest spiller vi til lejlighedssange, og kan finde på små sjove indslag, hvis det ellers er passende. Det er dog ikke os du skal bestille, hvis du søger et band, der afbryder med skålesange i tide og utide.

Vi har udvalgt de bedste danske og engelske pop og rock hits fra 60'erne og frem til i dag. Selvfølgelig er alle klassikerne på repertoiret. Er du helt vild med musik fra blandet musik fra 70'erne eller 80'erne, krydret med de seneste hits, så er Devito det rigtige valg.

Billeder fra spillejobs

Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen Endnu et skønt minde fra en fest med Devito på scenen

Se om vi er ledige til din fest

Vælg dato herunder, og se straks om vi kan spille til det arrangement du mangler musik til.

Hør Devito i øverummet eller live.

På ovenstående afspiller, kan du lytte til lidt af den musik, som Devito spiller til dit arrangement. Du kan øverst vælge om du vil høre optagelser hvor vi eksperimenterer med optagelser i vores øverum. Eller simple optagelser fra vores livejob, hvor optagelserne er helt rå og indeholder lidt småfejl hist og pist, spillet af levende musikere :-).

Du kan også tjekke os ud på video her

Devito består af Jann Guldhammer, Jacob Nørholm, Kim Karmark og Luise Hviid

Devito er sammensat af rutinerede og professionelle musikere. Vi kommer som duo, trio eller kvartet. Som kvartet har vi Luise Hviid i front, med sin fantastiske vokal.

Se vores præsentationsvideo

Devito anvender primuz Event & Marketing

Devito præsentationsside på  123festmusik.dk :  Det rigtige musik til ethvert publikum og altid veloplagte.